Traktorikorjaamo vailla vertaistaan

Hämeen Traktorihuollossa asiakas on aina etusijalla

Hämeen Traktorihuolto Oy on traktorien, puimurien ja työkoneiden luotettu huolto- ja varaosaliike Hämeenlinnassa. Meidät tunnetaan luotettavana puimurihuoltona ja traktorikorjaamona, jossa jokainen kone ja laite huolletaan kunnolla, merkistä ja mallista riippumatta. Erittäin laaja varaosavalikoimamme puolestaan palvelee nopeasti ja vaivattomasti niin maatalousyrittäjiä, kiinteistöhuoltoliikkeitä kuin muitakin yritys- ja yksityisasiakkaita.

Pidämme erittäin tarkkaa huolta yrityksemme laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Korkea laatumme perustuu vuosikymmenien aikana hankittuun kokemukseen ja tietotaitoon, jota päivitämme jatkuvasti. Ymmärrämme mikä toimii teoriassa ja mikä käytännössä ja kannustamme työntekijöitämme kehittymään alan huippuosaajiksi.

Panostuksemme asiakastyytyväisyyteen näkyy sekä huollon korkeassa laadussa että asiakaspalvelussa. Paras lopputulos syntyy, kun huoltotyöt tehdään huolellisesti ja läpinäkyvästi, hyväksyttyjä ja laadukkaita alkuperäisvaraosia käyttäen. Ja kaupan päälle ammattilaisemme antavat mielellään näkökulmia koneesi huoltotoimenpiteisiin kuin toistuvan vian syihin.

Traktorikorjaamo, varaosaliike ja kaasumyymälä saman katon alla

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, olipa kyse traktorin korjauksesta tai varaosan vaihdosta puimuriin. Huoltokorjaamon ohella palvelemmekin asiakkaitamme kattavassa varaosaliikkeessä, josta löytyvät alkuperäisvaraosat ja tarvikevaraosat niin traktoreihin, puimureihin kuin työkoneisiin sekä Air Liquide -kaasupullot eri käyttötarpeisiin. Lisäksi samasta osoitteesta löytyy maatalouskoneiden myyntiin erikoistunut Hämeen Traktori Oy.

Kun kaikki nämä palvelut löytyvät kätevästi saman katon alta, on helppo arvata, että meidät tunnetaan myös Hämeenlinnan ulkopuolella. Liikkeeseemme saavutaan paitsi Riihimäen, Tammelan, Hauhon, Kalvolan, Iittalan ja Humppilan seuduilta myös Tampereen, Lempäälän, Vesilahden, Kangasalan ja muun Pirkanmaan alueilta.

Meillä saat palvelua kokemuksella, luottamuksella ja vankalla ammattiosaamisella – tervetuloa!

Hämeen Traktorihuolto Oy on valmiina palvelemaan sinua vaativissakin tarpeissa. Ota yhteyttä tai tule suoraan käymään, niin katsotaan yhdessä sopivimmat palvelut ja tuotteet sinun ja työkoneesi parhaaksi!

Ota yhteyttä!