New Holland varaosat ja traktorihuolto

Valtuutettu merkkihuolto palvelee Hämeenlinnassa

 

Hämeen Traktorihuolto Oy on New Holland -traktorien ja -puimurien valtuutettu merkkihuolto Hämeenlinnassa. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueen, kuten Tampereen, Lempäälän, Valkeakosken ja Pälkäneen, maatalousyrittäjistä, kiinteistöhuoltoyrityksistä sekä muista yritys- ja yksityisasiakkaista. Olet toki tervetullut traktorihuoltoon kauempaakin!

 

New Holland -traktorihuolto mallista riippumatta

New Holland on kansainvälisen CNH-yhtymän tuotemerkki, jonka alla valmistetaan maanrakennus- ja maatalouskoneita. New Holland -mallistoon kuuluu traktoreita, puimureita, paalaimia ja kurottajia sekä maatalouden että vaativan urakoinnin tarpeisiin.

 

Yrityksemme tunnetaan ammattimaisena ja asiantuntevana New Holland -traktorihuoltona, joka huoltaa sekä suuret että pienet traktorit mallista riippumatta. Meiltä onnistuvat myös vanhempien Ford- ja Fiat-traktorien vianhaut ja korjaustyöt.

 

Teemme kaikki traktorityöt laadukkaasti ja huolellisesti, asiakkaan toiveita kuunnellen. Olemme luotettava ja kokenut huoltoliike, jolle asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää! Siksi merkkihuoltoomme saavutaankin paitsi Hämeenlinnan seudulta, myös Tampereen, Riihimäen ja aina Hyvinkään alueilta asti.

 

New Holland varaosat

 

Tarjoamme laajan valikoiman varaosia erilaisiin maatalouskoneisiin, kuten traktoreihin, puimureihin ja muihin maatalouskoneisiin. Varaosien valikoimaan kuuluu erilaisia komponentteja ja osia, kuten moottorin osia, hydrauliikkaosia, voimansiirtoon liittyviä osia, sähköisiä komponentteja ja monia muita osia. New Holland varaosat valmistetaan tarkkojen teknisten standardien mukaisesti ja ne ovat suunniteltu sopimaan tarkasti New Holland koneisiin varmistaen niiden parhaan suorituskyvyn. Laadukkaat varaosat ovat tärkeä elementti maatalouskoneiden ylläpitoa ja huoltoa.

 

OTA YHTEYTTÄ!

 

New Holland -palveluihimme kuuluvat mm.

  • vianhaku ja korjaus
  • korjaus- ja asennuspalvelut
  • moottoriasennus
  • lisävarusteasennus
  • hydraulikorjaus
  • takuu- ja vakuutuskorjaukset
  • määräaikaishuolto ja muut huollot

Lisäksi meiltä saat laadukkaat New Holland -varaosat traktoreihin mallista riippumatta.

Tuo traktorisi asiantuntevaan merkkihuoltoon!

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat New Holland -traktorien asennus-, huolto- ja korjauspalvelut sekä varaosat saman katon alla Hämeenlinnassa. Kysy ihmeessä esimerkiksi määräaikaishuoltoa traktoriisi! Tarvittaessa voimme myös noutaa traktorisi ja palauttaa sen sovittuun paikkaan.

 

OTA YHTEYTTÄ!