Puimurin varaosat Hämeenlinnasta

Laadukkaat varaosat kaikkiin puimurimerkkeihin

Hämeen Traktorihuolto Oy tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kaikki tarvittavat puimurin varaosat merkistä ja mallista riippumatta. Hämeenlinnassa sijaitseva myymälämme houkutteleekin puimurinomistajia niin Kanta-Hämeen alueelta kuin Tampereen ja Pirkanmaan sekä aina Hyvinkään seudulta asti.

Sopivat puimurivaraosat osaavan henkilökunnan opastuksella

Myymälämme valikoimissa riittää valinnanvaraa, vaan ei hätää. Ammattitaitoiset työntekijämme auttavat löytämään tarvitsemasi puimurin varaosat sekä myös traktorien ja työkoneiden varaosat nopeasti ja luotettavasti.

Varastostamme löytyy valmiiksi runsaasti erilaisia tarvikevaraosia eri puimurimerkkeihin, ja laajan hankintaverkostomme ansiosta voimme hankkia varaosat nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan myös oman varastovalikoimamme ulkopuolelta.

Meiltä myös New Holland- ja Case IH -varaosat puimureihin

Olemme myös valtuutettu New Holland - ja Case IH -puimurien varaosien jälleenmyyjä, minkä johdosta meiltä löytyvät ensiluokkaiset alkuperäisvaraosat tarpeisiisi.

Hanki puimurin varaosat myymälästämme tai tilaamalla

Hämeen Traktorihuolto toivottaa maatalousyrittäjät sekä muut yritys- ja yksityisasiakkaat tervetulleiksi Hämeenlinnan toimipisteeseen. Tarvittaessa voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia ja tilata varaosat haluamaasi kohteeseen – sijaitsipa se sitten Hattulassa, Tammelassa, Pirkkalassa tai Urjalassa.

Ota yhteyttä!