Puimurihuolto – Hämeenlinna

Teetä puimurin huolto- ja korjaustyöt merkistä riippumatta

Hämeen Traktorihuolto Oy on New Hollandin ja Case IH:n valtuutettu merkkihuolto Hämeenlinnassa. Palvelemme niin Kanta-Hämeen kuin Tampereen ja Etelä-Pirkanmaan seuduilta tulevia asiakkaitamme asiantuntemuksella ja ammattitaidolla kaikissa puimurihuoltoon liittyvissä tarpeissa. Yrityksenä olemme luotettava ja kokenut toimija, joka panostaa huoltopalveluissa sekä laatuun että huolellisuuteen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Puimurihuolto merkkiin ja malliin katsomatta

Puimurihuoltomme huoltaa kaikenmerkkisiä puimureita. Kaikilla asentajillamme on vuosien laaja kokemus erilaisista puimureista, minkä ansiosta meiltä onnistuvat paitsi uusien myös vanhempien puimurien vianhaku- ja korjaustyöt.

Valtuutettu New Holland- ja Case IH puimurien merkkihuolto

Olemme asiantunteva New Holland- ja Case IH -puimurien merkkihuolto, joka huoltaa niin vaativammat, suuret puimurit kuin pienemmätkin puimurit. Merkkihuollon palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Huolto- ja korjauspalvelut
  • Määräaikaishuollot
  • Vikakorjaukset ja asennuspalvelut
  • Moottoriasennukset
  • Lisävarusteiden asennukset
  • Takuu- ja vakuutuskorjaukset

Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman sekä New Holland- ja Case IH -varaosia. Tutustu myös IKH-varaosien valikoimaamme!

Lue lisää New Holland -puimurien merkkihuollosta »

Lue lisää Case IH -puimurien merkkihuollosta »

Puimurien ja työkoneiden huolto, myynti ja varaosat saman katon alta – tervetuloa!

Hämeen Traktorihuolto Oy toimii samassa kiinteistössä traktorien sekä maatalous- ja työkoneiden myyntiin erikoistuneen Hämeen Traktori Oy:n kanssa. Saman katon alta löytyvät täten kaikki tarvitsemasi palvelut myynnistä huoltoon ja varaosiin saakka.

Ota yhteyttä!