Grasshopper-huolto

Luotettu ruohonleikkurien huolto Hämeenlinnassa

Hämeen Traktorihuolto Oy on erikoistunut myös Grasshopper-ruohonleikkureiden huoltoon. Huollamme ruohonleikkureita kokemuksen ja säännöllisen koulutuksen tuomalla osaamisella mallista riippumatta. Laadukkaan palvelumme ansiosta meidät tunnetaan luotettavana työkoneiden huoltoyrityksenä Kanta-Hämeen seudulta aina Tampereelle ja muualle Pirkanmaalle asti.

Grasshopper on ammattilaisten ruohonleikkuri

Grasshopper on johtava sauvaohjattujen ruohonleikkureiden valmistaja maailmassa. Valmistajana se on toiminut koko toiminta-aikansa omalla ideologialla, joka on vienyt ruohonleikkuutyöskentelyn niin koneiden luotettavuuden, varaosien hinnoittelun ja saatavuuden, kuin ergonomiankin osalta täysin omalle tasolleen. Grasshopper-ruohonleikkuukoneiden mallisto antaakin erinomaisen vastauksen vaativaan ja haasteelliseen viheralueurakointiin.

Tuo ruohonleikkurisi Grasshopper-huoltoon Hämeenlinnaan

Grasshopper-huoltomme kattaa muun muassa remmit, öljynvaihdot, pienet korjaukset sekä muut huoltotyöt, joiden avulla ylläpidät ruohonleikkurisi tehokasta toimintaa. Ammattilaisemme varmistavat, että huollon jälkeen koneesi on valmiina suurempiinkin urakoihin.

Toimipisteeseemme Hämeenlinnaan on helppo saapua niin läheltä kuin kaukaa. Ja kun tuot ruohonleikkuukoneesi meille, saat tarvitsemasi Grasshopper-varaosat samalla kertaa. Tervetuloa!

Ota yhteyttä!