Traktorin korjaus ja huolto – Hämeenlinna

Valtuutettu traktorin merkkihuolto huoltaa ja korjaa ammattitaidolla

Kun tarpeenasi on traktorin huolto tai korjaus, ota yhteyttä Hämeen Traktorihuoltoon. Teemme traktorihuoltoja ja -korjauksia toimipisteessämme Hämeenlinnassa jo yli 30 vuoden kokemuksella. Meidät tunnetaankin luotettuna ja asiantuntevana traktorien huoltoliikkeenä niin Kanta-Hämeessä, Tampereella ja Etelä-Pirkanmaalla kuin Uudenmaan Hyvinkäällä saakka.

Laatu on meille tärkeä asia, ja siksi ylläpidämme huollossamme erittäin korkeaa laatutarkkailua. Kaikki työntekijämme ovat käyneet tarvittavat koulutukset ja kehittävät ammattitaitoaan jatkuvasti. Heiltä saat myös käteviä vinkkejä huoltotoimenpiteisiin: vika voi olla monesti aivan muualla kuin miltä koneen käyttäjän silmiin näyttää. Ammattilaisemme pitävät huolen siitä, että traktorisi kestää kovaakin käyttöä myös jatkossa!

Huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin traktorimerkkeihin!

Olemme erikoistuneet niin vaativien ja suurten kuin pienempienkin traktorien huoltoon. Tarjoamme traktorin huolto- ja korjauspalveluja kaikenmerkkisiin traktoreihin vuosimallista riippumatta – meiltä onnistuvat myös esimerkiksi vanhempien Ford- ja Fiat-traktorien vianhaut ja korjaukset.

Traktorin huolto- ja korjauspalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Korjaus- ja asennuspalvelut
  • Vikakorjaukset asennuspalveluineen
  • Moottoriasennukset
  • Lisävarusteasennukset
  • Takuu- ja vakuutuskorjaukset
  • Varaosat
  • Hydraulikorjaukset
  • Asiantunteva neuvonta

Lisäksi kauttamme saat varaosat kaikenmerkkisiin traktoreihin.

Ota yhteyttä!

New Holland -traktorien merkkihuolto

Olemme New Holland -merkkisten traktorien valtuutettu merkkihuolto, joka tarjoaa ensiluokkaista ja joustavaa palvelua kaikkiin huolto- ja korjaustarpeisiin liittyen.

Lue lisää

Case IH -traktorien merkkihuolto

Olemme myös Case IH -traktorien valtuutettu merkkihuolto, joten voit luottaa osaavan ja kokeneen henkilökuntamme ammattitaitoon niin uusien kuin vanhempien Case IH -traktorien huolto- ja korjaustarpeissa.

Lue lisää

Tuo traktorisi huoltoon Hämeenlinnaan tai tilaa nouto!

Hämeen Traktorihuolto Oy palvelee Hämeenlinnassa, samassa kiinteistössä traktorien sekä maatalous- ja työkoneiden myyntiin erikoistuneen Hämeen Traktori Oy:n kanssa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavan määrän palveluja kätevästi saman katon alta!

Kun traktorissasi ilmenee vika, tule käymään paikan päällä. Asiantuntijamme antavat sinulle neuvoja tai kartoittavat viat ja korjaavat ne. Tarvittaessa haemme traktorisi huoltoon tai korjaukseen ja palautamme sen korjattuna sovittuun paikkaan.

Ota yhteyttä!