Työkonehuolto Hämeenlinnassa

Huollamme myös maatalouskoneet, etukuormaimet, maansiirtokoneet ja muut

Hämeen Traktorihuolto Oy huoltaa paitsi traktoreita myös muun muassa puimureita, klapikoneita, etukuormaimia ja pienkoneita merkistä riippumatta. Työkonehuoltomme Hämeenlinnassa tunnetaan erityisesti maatalousyrittäjien ja kiinteistöhuoltoyritysten keskuudessa, mutta palvelemme mielellämme myös muita yritys- ja yksityisasiakkaita. Hyväksi havaittuun huoltoon tullaan kauempaakin – esimerkiksi Tampereelta, Riihimäeltä, Tammelasta ja aina Hyvinkäältä asti.

Monipuoliset huolto- ja korjauspalvelut klapikoneista perävaunuihin

Ammattilaisemme hoitavat maatalous- ja kiinteistöhuoltoyritysten sekä muiden apua tarvitsevien työkonehuollot ja -korjaukset alusta loppuun asti vankalla ammattitaidolla. Toiminta on nopeaa, kun ammattitaito, varaosat ja huoltotilat löytyvät saman katon alta.

Henkilökunnallamme on yhteenlaskettuna useamman vuosikymmenen kokemus erilaisten työkoneiden huoltotöistä, minkä ansiosta huollamme laadukkain lopputuloksin niin klapikoneet, perävaunut, etukuormaimet kuin muutkin pienkoneet ja suuremmat laitteet.

Tasokas työkonehuolto korjaamolla tai työmaalla

Joustava asiakaspalvelu on tärkeä osa yrityksemme toimintaa. Siksi hoidamme työkonehuollot ja -korjaukset tarpeesi mukaan joko korjaamollamme Hämeenlinnassa tai työmaakohteessasi, johon kuljemme omalla huoltoautollamme. Toimialueemme ulottuu Hämeenlinnasta ja Kanta-Hämeestä Tampereelle ja Pirkanmaalle.

Älä anna töiden odottaa – tilaa huolto jo tänään!

Hämeen Traktorihuollossa voit huollattaa esimerkiksi Kverneland-maatalouskoneet, Pilkemaster-klapikoneet, Joskin-vaunut, Trima-etukuormaimet sekä muidenkin merkkien koneet ja laitteet. Tule työkonehuoltoomme Hämeenlinnaan tai kutsu meidät työmaallesi, sijaitsipa se sitten Tampereella, Ypäjällä tai Akaalla.

Ota yhteyttä!