Case IH-traktorihuolto & varaosat

Valtuutettu merkkihuolto Hämeenlinnassa

Hämeen Traktorihuolto Oy on asiantunteva ja laadukkaat huollot tarjoava valtuutettu Case IH -merkkihuolto, joka huoltaa ja korjaa niin suuret kuin pienemmätkin traktorit. Toimipisteessämme Hämeenlinnassa työstetään kaikkia Case IH -traktoreita vuosimallista riippumatta. Olemme tunnettuja korkeasta laadustamme, ja siksi traktorihuoltoomme saavutaankin niin Riihimäeltä, Tampereelta, Hyvinkäältä sekä muilta Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueilta asti. Osaava ja asialleen omistautunut henkilökuntamme tarjoaa traktorillesi vain parasta laatua!

Kaikki tarvitsemasi palvelut Case IH -traktoreihin

Case IH kuuluu maailman suurimpiin maatalouskoneiden ja -laitteiden tuotemerkkeihin. Hämeen Traktorihuollossa merkin traktorit ja koneet tunnetaan perin pohjin, minkä ansiosta voimmekin tarjota asiakkaillemme kattavan valikoiman palveluja:

  • Vianhaku ja vikakorjaukset
  • Korjaus- ja asennuspalvelut
  • Moottoriasennukset
  • Lisävarusteet asennuksineen
  • Hydraulikorjaukset
  • Takuukorjaukset
  • Vakuutuskorjaukset

Meiltä saat myös laadukkaat Case IH -varaosat traktoriisi mallista riippumatta.

Case IH -huollon kesto – miten paljon aikaa huoltoon tulee varata?

Perusteellinen traktorihuolto edellyttää aina riittävästi aikaa, jotta työ saadaan tehtyä huolella ja kone toimii jatkossa. Koska kyseessä on ns. laadukas kone, seuraa jokainen vaihe tarkasti toistaan. Hyvin ja huolellisesti tehtynä isompi traktorihuolto kestää noin 4–8 tuntia riippuen toki siitä, mitä huolletaan. Pienempi huolto vie luonnollisesti vähemmän aikaa. Pääasia on, että huoltoon käytetty aika on aina sen arvoista. Tavallista onkin, että huollon yhteydessä tehdään myös tarkempi huoltotarkistus, joka sekin vaikuttaa traktorihuollon kestoon.

Case IH -traktorihuollon hinta – tehokkuudestamme on hyötyä

Mitä Case IH traktori huolto sitten maksaa? Kuten muissakin huoltotoimenpiteissä, traktorin huollon hinta riippuu monesta eri tekijästä. Öljynvaihto, varaosat ja mahdolliset muut korjaukset määrittelevät niin huollon kestoa kuin tulevia kustannuksia. Oikein tehtynä Case IH -traktorihuolto maksaa hieman, mutta siitä on iloa varsin pitkään. Kattavasta kokemuksestamme Case IH -traktorien parissa on selvästi hyötyä – kun asiat taidetaan, se näkyy huollon sujuvuutena ja mukavan alhaisina kustannuksina.

Case IH -traktorisi pysyy kunnossa oikealla huollolla

Case IH -traktori pysyy hyvässä käyttökunnossa, kun sille tehdään tarvittavat määräaikaishuollot säännöllisesti ja korjaushuollot heti vian ilmetessä. Normaalien vuosihuoltojen lisäksi me Hämeen Traktorihuollossa teemme takuukorjaukset Case IH -traktoreihin. Jos traktorillasi on vielä takuu voimassa ja traktoriin tulee vika, toimita se meille heti huoltoon, niin korjaamme kaikki takuun piiriin kuuluvat viat. Case IH:n hyväksymänä traktorin huolto- ja korjausyrityksenä voit luottaa työmme laadukkaaseen jälkeen.

Tervetuloa Case IH -merkkihuoltoon!

Toimipisteessämme Hämeenlinnassa saat laadukkaat asennus-, huolto- ja korjauspalvelut sekä varaosat Case IH -traktoriisi saman katon alta. Meille olet tervetullut niin läheltä kuin kaukaa, ja tarvittaessa voimme myös noutaa traktorisi ja palauttaa sen sovittuun paikkaan – olipa traktorisi Ypäjällä, Tampereella tai vaikkapa Hyvinkäällä.

Ota yhteyttä!