Case IH -puimurihuolto

Luotettu Case IH -puimurien merkkihuolto palvelee Hämeenlinnassa

Kun etsit laadukasta Case IH -puimurihuoltoa, tervetuloa Hämeen Traktorihuoltoon Hämeenlinnaan! Olemme valtuutettu Case IH -merkkihuolto, jossa puimureita huolletaan ja korjataan vuosien kattavalla kokemuksella. Asiakkaamme tuntevat meidät luotettavana ja asiantuntevana huoltoliikkeenä, jonne tullaan niin Kanta-Hämeen kuin Tampereen seudulta, Etelä-Pirkanmaalta ja aina Uudenmaan Hyvinkäältä asti. Kun hyvä huoltopaikka löytyy, siitä kannattaa pitää kiinni. Tervetuloa palveltavaksi!

Case IH -puimurihuolto kaikkiin malleihin

Maailman suurimpiin maatalouskoneiden ja -laitteiden tuotemerkkeihin kuuluva Case IH on monen maanviljelijän luottopuimuri. Merkkihuollossamme Case IH -puimureita ja -traktoreita huolletaan ja korjataan kokenein ottein ja asianmukaisin työvälinein koosta ja mallista riippumatta. Oikein toteutetun huollon sekä laadukkaiden varaosien ansiosta puimuri palvelee käyttäjäänsä tehokkaasti jatkossakin.

Tässä esimerkkejä puimurin huoltopalveluistamme:

  • Vianhaku ja vikakorjaus
  • Korjauspalvelut ja asennuspalvelut
  • Moottoriasennukset
  • Lisävarusteasennukset
  • Takuukorjaukset
  • Vakuutuskorjaukset

Tarjoamme myös kaikki Case IH -varaosat puimuriisi.

Tervetuloa Case IH -huoltoon Hämeenlinnaan

Määräaikaishuolto sekä muut säännölliset huoltotoimenpiteet ylläpitävät Case IH -puimurien tehokasta toimintaa. Tulitpa sitten Humppilasta, Hattulasta, Lempäälästä tai Pirkkalasta, meiltä puimurisi huolto ja korjaus sujuvat laadusta tinkimättä!

Ota yhteyttä!