Kverneland-huolto

Huollata maatalouskoneesi Hämeenlinnassa

Me olemme oikea Kverneland-korjaus- ja -huoltotöiden toteuttaja sinulle! Huollamme ja korjaamme Kverneland-maatalouskoneita toimipisteessämme Hämeenlinnassa. Korjaamomme tilojen lisäksi voimme tehdä huoltoja asiakkaidemme haluamissa paikoissa, tarvittaessa tulemme huoltamaan koneesi suoraan kohteeseesi omalla huoltoautollamme, joka kulkee sekä Kanta-Hämeen että Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Älä anna töiden seisoa, vaan kutsu meidät avuksi!

Laadustaan Kverneland tunnetaan  

Kvernelandin työkoneilla on muokattu maata jo yli 130 vuoden ajan. Merkin työkoneisiin kuuluvat muun muassa erilaiset maanmuokkauskoneet, kylvö- ja lannoituskoneet, rehukoneet sekä kasvinsuojeluruiskut. Ensiluokkainen laatu sekä panostus tuotekehitykseen ja nykyaikaisiin tuotantomenetelmiin ovat tehneet Kvernelandista yhden maailman arvostetuimmista maatalouskoneiden valmistajista.

Tasokasta Kverneland-huoltoa ja -korjausta

Kverneland-maatalouskoneiden huolto on yrityksemme ydinosaamista. Yli 30 vuoden kokemus sekä työntekijöidemme korkea työmotivaatio takaavat sen, että tekemämme korjaustyöt kestävät. Meiltä saat:

  • korjaustyöt
  • kulutusosien vaihtotyöt
  • muut huoltotyöt

Lisäksi korjaamostamme löytyy kattava valikoima Kverneland-varaosia, jotka asennamme halutessasi paikoilleen.

Tervetuloa Kverneland-huoltoon!

Palvelemme Hämeenlinnassa, Tampereella ja lähialuilla sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Olipa kyseessä aura, jyrsin tai lannoituskone, meiltä löytyvät tarvittava osaaminen ja välineet huollon toteuttamiseen.

Ota yhteyttä!