Pilkemaster-varaosat

Kotimaisen Pilkemaster-klapikoneen varaosat Hämeenlinnasta

Hämeen Traktorihuolto Oy:n valikoimista löydät laadukkaat Pilkemaster-varaosat klapikoneeseesi. Hämeenlinnassa sijaitseva myymälämme tarjoaa laajan valikoiman alkuperäis- ja tarvikevaraosia työkoneisiin, joista asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään tarvitsemasi. Meille olet tervetullut palveltavaksi koko Kanta-Hämeen sekä Tampereen ja Pirkanmaan alueilta että kauempaakin asti!

Meiltä saat Pilkemaster-varaosat kaikkiin malleihin

Pilkemasterin klapikoneet tunnetaan ennen kaikkea kotimaisen korkean laadun malliesimerkkinä; tehokkaina koneina, jotka kestävät aikaa ja kovaakin kulutusta. Ja mikäli klapikone tarvitsee varaosia, ne kannattaa hankkia luotetulta jälleenmyyjältä. Olipa käytössäsi Pilkemaster EVO, SUPER tai muu malli, meiltä saat tarvitsemasi osat ja tarvikkeet nopeasti ja luotettavasti.

Entä tarvitseeko klapikoneesi huoltoa tai korjausta? Tutustu Pilkemaster-huoltoomme!

Soita tai tule käymään varaosamyymäläämme Hämeenlinnaan!

Hämeen Traktorihuollon varaosamyymälä Hämeenlinnassa palvelee sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita. Voit tiedustella Pilkemaster-varaosien valikoimaamme etukäteen (040 728 3248, varaosat@hameen-traktorihuolto.fi) tai tulla suoraan käymään.

Ota yhteyttä!