New Holland -puimurihuolto

Valtuutettu New Holland -puimurien merkkihuolto Hämeenlinnassa

Hämeen Traktorihuolto Oy toimii valtuutettuna New Holland -puimurihuoltona Hämeenlinnassa. Olemme vuosien kokemuksen ja kattavan osaamisen puimurihuolto, joka tunnetaan asiakaslähtöisestä palvelusta ja laadukkaasta työnjäljestä. Siksi meille saavutaankin paitsi Kanta-Hämeen myös Tampereen ja Etelä-Pirkanmaan sekä esimerkiksi Hyvinkään alueelta saakka.

Luotettu New Holland -puimurien merkkihuolto palvelee malliin katsomatta

New Holland kuuluu kansainvälisen CNH-yhtymän tunnetuimpiin tuotemerkkeihin, jonka alla valmistetaan maanrakennus- ja maatalouskoneita. New Holland -mallisto kattaa niin traktorit, puimurit, paalaimet kuin kurottajat sekä maatalouden että vaativan urakoinnin tarpeisiin. New Holland puimuri onkin luotettu ja suomalaisten suosima vaihtoehto, joka oikein huollettuna kestää ja toimii moitteettomasti vuosikausia.

Liikkeessämme tehdään New Holland -puimurihuoltoja kaikenkokoisiin ja -mallisiin puimureihin. New Holland myöntää uusille puimureilleen vuoden takuun, ja meiltä saatkin kaikki takuun piiriin kuuluvien vikojen ja ongelmien takuuhuollot. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puimurien korjauksia ja huoltoja tekevä yritys, joten saat kauttamme myös kaikki New Hollandin vakuutuskorjaukset.

Tutustu kattaviin puimurin huoltopalveluihimme:

  • Korjaus- ja asennuspalvelut
  • Vikakorjaukset ja niihin liittyvät asennuspalvelut
  • Moottorien asennukset
  • Lisävarusteiden asennukset
  • Takuu- ja vakuutuskorjaukset

Löydät meiltä myös tarvitsemasi New Holland -varaosat puimuriisi.

Teetä New Holland -puimurihuolto ajoissa – tervetuloa!

Kuten kaikki työkoneet, myös puimurit kannattaa huoltaa säännöllisesti ja ajoissa, ennen ongelmien ilmestymistä. Tule meille New Holland -puimurihuoltoon Hämeenlinnaan, niin varmistat puimurisi tehokkaan toiminnan nyt ja huomenna!

Ota yhteyttä!