Joskin-huolto

Löydä Joskin-vaunujen huoltopalvelut Hämeenlinnasta

Hämeen Traktorihuolto Hämeenlinnassa huoltaa, korjaa sekä varustelee vaunusi ammattitaidolla ja nopeasti. Olemme Joskin-huolto, joka tuntee viimeisimmät tavat ja tekniikat onnistuneeseen lopputulokseen. Siksi huoltoomme saavutaankin Kanta-Hämeen lisäksi esimerkiksi Tampereen ja muun Pirkanmaan alueelta.

Perusteellinen huoltopalvelu on asiakaan etu

Olipa kyseessä perävaunu, lietevaunu tai muu Joskin-vaunu, asiantuntijamme paneutuvat jokaisen vaunu huoltoon perusteellisesti. Testilaitteillamme voimme testata uusimpienkin mallien sähköiset järjestelmät, ja jatkuvan koulutuksen takia asentajamme ovat aina ajan tasalla Joskin-huoltojen toimenpiteistä. Teemme huollot aina ohjesääntöjen mukaisesti, jolloin tuotteen takuu säilyy ennallaan.

Joskin-huoltopalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Lietevaunuhuolto
  • Kulutusosien vaihtotyöt (levitysletkut)
  • Muut huoltotyöt

Huolto- ja korjauspalvelujen lisäksi meidät tunnetaan kattavasta varaosavalikoimastamme. Liikkeestämme löydätkin myös tarvitsemasi Joskin-varaosat.

Tervetuloa Joskin-huoltoon!

Huollamme Joskin-vaunuja Hämeenlinnassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaita joustavasti, nopeasti ja alan uusimmalla asiantuntemuksella. Tervetuloa palveltavaksi!

Ota yhteyttä!